Over Sherita

¡Hola! Welkom op mijn blog. Ik ben Sherita, 26 jaar en verdwaald in het mooie Madrid, Spanje. In mei 2013 ben ik geëmigreerd naar Spanje en eigenlijk heb ik het hier erg naar mijn zin. Via dit blog krijg je een kijkje in mijn leven hier. Ik hoop dat je het leuk vindt :-)

Waarom Madrid?
Nederland en ik hebben het uitgemaakt toen ik voor de tienduizendste keer natregende op mijn fietsje onderweg naar school, in het park, op straat, naar werk bij de metro, waar dan ook. Dus ja, het weer, onder andere. Maar natuurlijk ook de liefde…ahhh, el amor.. Ik ben nog steeds erg gelukkig met mijn Don Carlos hier.

En waarom dit blog?
Ik vind schrijven stiekem best leuk. Verhalen vertellen kan ik echt niet, als real life verhalenteller ben ik echt zo niet grappig. Maar het opschrijven daarvan gaat mij niet slecht af. Dus deel ik deze verhalen graag met jullie.

En waar gaat dit blog over?
Tsja, het is geen reisblog. Het is geen ‘ik ga mijzelf en public leren kennen blog,’ en het is geen ‘kom naar Madrid het is hier geweldig blog.’ Mijn blog laat gewoon leuke dingen zien. En soms ook minder leuke dingen natuurlijk. Gewoon die dingen die je tegenkomt als je een beetje verdwaald in Madrid (en in je hoofd).

Voor vragen, opmerkingen, haatmails, liefdesberichtjes, tips, informatie, of zomaar, laat een comment achter, dat vind ik erg leuk!

Volg mij op Instagram of Twitter!

___

P.S.

Ik ben ook -een nog onontdekte- freelance journalist met kriebelende vingers en een overkokend brein. Dus ben of ken je iemand die graag een mooi stuk geschreven wilt hebben, twijfel dan niet en neem contact met mij op via jager.sherita@gmail.com.

Sterke genres: sfeer- en achtergrondartikelen, interview, reportage, (persoons)beschrijvingen.
Interesses: mensen, talen, cultuur, Spanje, Latijns-Amerika, genderstudies, sociologie, beauty, geschiedenis, filosofie,

 

 

 

 

Advertenties

20 thoughts on “Over Sherita

 1. Hoi,

  Ik heb onlangs mijn url van mijn blog veranderd, en nu kreeg ik van enkele volgers het bericht dat mijn berichten niet meer verschijnen in hun reader. Dus vroeg ik me af of dat bij jou ook zo is. Daarom kom ik je even vertellen dat de nieuwe link deze is:
  https://mijnhersenspinselkrabbels.wordpress.com

  Vele groetjes,
  Ann-Sophie van Hersenspinselkrabbels

  ps sorry dat ik hier reageer met dit, ik vond niet direct een e-mail adres. Verwijder gerust mijn reactie.

  Like

 2. Hi Sherita!

  Wat een leuke blog! Ik heb misschien iets super leuks voor je :-)

  Withlocals introduceert de internationale trend van “eten bij mensen thuis” 1 juli in Spanje. Ons aanbod is heel divers van traditioneel Spaans eten bij de familie van Eugenia tot een paella workshop bij Stefano. Wij zijn sinds 1 jaar succesvol actief in 11 Aziatische landen en sinds mei dit jaar ook in Nederland. We zijn o.a. door BBC uitgeroepen tot dé trend van 2015.

  Een selectie van de meest unieke en vooraanstaande bloggers nodigen we uit met 2 personen gratis bij een van onze topchefs in Barcelona, Madrid of Sevilla thuis te eten. Graag nodig ik jou ook uit!

  Lijkt het je leuk om dit te doen, reageer dan even op info@withlocals.com.

  Ik wacht het af!

  Met vriendelijke groet,

  Dick Koopman
  CEO Withlocals

  Like

 3. Via via kom ik bij je terecht. Leuke blog. Madrid lijkt me een geweldige stad. Ik heb sowieso altijd iets met Spanje. Ooit nog een jaartje Spaans gevolgd tijdens mijn HBO studie. Helaas nooit verder opgemaakt. En om het goed te kunnen en blijven spreken moet je het ook regelmatig doen.

  adiós

  Petra

  Like

  • Gracias! Y no te preocupes, la idioma aprenderás fácilmente, una vez que todos te hablan en español. Ya lo verás! 😉
   Thanks! En de taal leer je vanzelf wel wanneer iedereen in het Spaans tegen je praat, haha (oke, misschien ook een cursusje hier en daar).
   Hartelijke groeten

   Like

 4. Whoa, I’d be happy to follow your blog, but I don’t even know what language this is! Definitely something Germanic. I’m guessing Dutch or Danish or maybe Afrikaans. But I could be wrong!

  Like

Laat een comment achter, vind ik leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s