Disneys Winterwonderland op Puerta del Sol

Mickey en Minnie Mouse staan uiterst gelukkig, zij aan zij, in een prachtig rood kerstpakje op de rand van de fontein op Puerta del Sol. Die cowboy van Toy Story, Pinnokio, die ene van de Simsons, Dora, de smurfen en de Kerstman staan even verderop. Al je helden bij elkaar, dit moet de hemel zijn. Hierom is iedereen altijd zo blij met kerst. 

Allemaal lachen ze en zwaaien ze naar je. Ze zijn er allemaal! Je ontdekt zelfs dat de kerstman drie identieke broers heeft, en dat Mickey en Minnie perfect lijkende klonen hebben.

Je wist het wel, ze leken zo echt op televisie en in de bioscoop, ze moesten wel echt zijn. En nu staat ze hier allemaal! Ze zijn net zo lief als je dacht, ze zijn echt je vriendjes net als in je dromen. 

Ze willen met je op de foto en zwaaien naar je. Ze geven je een lolly en de Blauwe Smurf geeft je zelfs een geweldig mooie ballon! Zoveel kindjes en je vriendje Smurf kiest jou om zijn ballon aan te geven! Ze vinden je hartstikke leuk en jij kan maar geen afscheid van ze nemen. Dit is echte vriendschap, ze vinden jou net zo leuk als jij hun. 

Misschien mogen ze wel mee naar huis waar je voor altijd met ze kan spelen? Je ogen fonkelen bij het idee, maar mama zegt helaas nee en ze geeft aab dat we moeten gaan. Je houdt nog even het handje van Blauwe Smurf vast en zwaait nog een laatste keer naar de rest. Dora krijgt zelfs een handkusje van je voordat mama je echt verder trekt.

Je draait net je hoofd om en slaakt nog een laatste een zucht van geluk als mama met gefronste wenkbrauwen narrig een euro vijftig in de handen van de blauwe smurf drukt voor die prachtige ballon. Kerst is fijn en nu begrijp je waarom. Deze winterwonderland vergeet je nooit meer, besef je je terwijl je gelukkig naar je ballon kijkt.

IMG_20141220_164526 (1)

Advertenties

One Reply to “Disneys Winterwonderland op Puerta del Sol”

Laat een comment achter, vind ik leuk!

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s