Tienerprostitutie: Lieve Lorena

Een beetje nieuwsgierig ben ik. Wat pakt die mevrouw nou van de autoruit? Bij de volgende geparkeerde auto grijp ik mijn kans. Ik pak ook zo een papiertje vanonder de ruitenwisser.

Oh, weer een promotie van een dame -meisje- van lichte zeden. Dit is niet de eerste keer dat ik dit zie. Dit keer bieden Lorena (19 jaartjes) en haar vriendinnetjes zich aan. Ze zijn jong en lief, en ze houden van zoenen. En dat allemaal vanaf dertig euro, inclusief drankje.

Lieve Lorena, ga alsjeblieft een ander beroep zoeken. Je vriendinnetjes hebben een slechte invloed op je.

2014-04-29 13.16.03

 

Deze post is onderdeel van mijn project ‘Zedeloze Zaterdag.’ Seksisme, objectificatie en scheve rolverdelingen zijn onderwerpen die mij prikkelen en woede bij mij oproepen. Al heel lang wilde ik er iets mee doen, maar wat, wist ik niet. Daarom heb ik besloten iedere zaterdag iets te publiceren met betrekking tot deze onderwerpen.

9 Reacties op “Tienerprostitutie: Lieve Lorena”

  1. Ik zag in het voorbijrijden een aantal meisjes langs de C-31 (richting Barcelona) en dacht dat ze fruit of iets dergelijks verkochten. Het verbaasde me echter dat ik nergens een kraampje zag en kwam er later achter dat ze iets anders langs de kant van de straat verkochten.
    Mijn blogje met een titel in steenkolen Spaans gaat daar nog over: Prunes per a la venda.

    Het zal je kind maar zijn; mijn dochter is zo rond die leeftijd.
    (Misschien beter gezegd: Je zal het meisje maar zijn.)

    Like

    1. Ik geloof dat prostitutie hier gedoogd is, helemaal legaal geloof ik niet, maar niet illegaal in ieder geval. Het meest erge vind ik nog, dat het blijkbaar goed voor de business is om maar 19 ‘jaartjes’ te hebben.

      Like

  2. Oh wat sneu… Arm kind! Hoop dat iemand haar belt, maar niet voor wat ze aanbiedt, maar om bijvoorbeeld te zeggen ‘hee, je kunt bij ons in de winkel komen werken’ :)

    Like

Laat een comment achter, vind ik leuk!

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.